ЦСКА ще поднови сезона с успех в Бистрица


FUTBOL-TV

ЦСКА ще поднови сезона с успех в Бистрица

Витоша Бистрица - ЦСКА
Стадион: "Бистрица", София
Дата: 06.06.2020 г.
Час: 21:00 ч.
Съдия: Радослав Гидженов


Витоша приема ЦСКА на своя стадион в Бистрица в първи мач за двата тима след пандемията от коронавирус. "Армейците" са фаворити, с оглед на факта, за "тигрите" останаха без основни футболисти, които напуснаха отбора. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 2.

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич вече е наясно със стартовия състав за двубоя. Не е изключено той да бъде същия като този, който стартира преди дни в единствената контрола - срещу Ботев Враца (2:0). Тогава титулярите не впечатлиха особено, но резервите като Юрич, Кери и младият Смоленски обаче направиха добро впечатление. Въпреки това те почти сигурно ще останат на резервната скамейка.

Бусато със сигурност ще е на вратата, а пред него ще са Турциов Антов, Занев и Мазику. Халфове ще са Пинто и Малинов, а в атака ще гледаме Белтраме, Джеси, Евандро и Соу. Стилът на Крушчич изглежда лесно разгадаем, като точно това вероятно ще му коства мястото. Почти сигурно той ще бъде заменен след официалния край на сезона. За негов заместник е гласен бившият треньор на тима - Стамен Белчев, който преди седмици приключи с Арда и вече е свободен агент.

Самият Крушчич обяви, че нищо не може да го изненада, а неговата цел е спечелване на Купата на страната. Иначе трябва да се отбележи, че той ще довърши сезона без чужденците Вив-Соломон Отабор, Денис Давидов, Раул Албентоса и Върнан Анита. Всички те напуснаха тима по време на пандемията, като очакванията бяха, че поне още толкова от чужденците ще си тръгнат. Това обаче не се случи. Първоначално се говореше, че шефовете на тима ще се опитат да купят няколко български играчи, но скъпите им трансферни суми ги отказаха. Така на "Армията" отново ще залагат на чужденци - свободни агенти.

Сигурният изпадащ Витоша на свой ред освободи шестима от най-опитните в отбора. Близнаците Веселин и Йордан Миневи, Георги Сърмов и Апостол Попов вече не са част от "Тигрите", въпреки че бяха привлечени през зимата. Лъчезар Котев премина в Арда, а договорът на Станислав Маламов изтече преди три дни.

Така Витоша ще довърши сезона с голяма част от юношите на тима.

 

ПРОГНОЗА: ВИТОША БИСТРИЦА - ЦСКА 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
305