Павел Колев: Александър Ангелов дари малко над 140 хиляди лева за Левски


FUTBOL-TV

Павел Колев: Александър Ангелов дари малко над 140 хиляди лева за Левски

Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, обяви месечното си възнаграждение. Според шефа на "сините" заплатата му възлиза на 6-7 хиляди лева на месец. Той не обяви точна цифра, но сподели, че взима три пъти по-малко отколкото президентът на Славия Венци Стефанов обяви пред медиите - 22 хиляди лева на месец.

"Заплатата, която обяви Венци Стефанов, че аз получавам в Левски, не отговаря на истината. Тя е три пъти по-малка, даже и повече. През месец януари се отказах писмено от моето възнаграждение. Не може да взимам заплата, при положение че има заплаха част от хората в клуба да не получават пари", заяви Колев.

"За цифри няма да говоря. Най-скъпоплатеният ни футболист е подписал договор, много преди ние да дойдем в клуба. Това е истината. Не сме били близо до подписване с футболист с подобна заплата. Всеки ден се чуваме с генералния спонсор. Вълнуват се от ситуацията, но в момента няма как да помогнат. Аз съм се ангажирал да говоря пред всички левскари, когато има промяна. В момента няма такава. Много хора ме поздравят, тупат ме по рамото и ме молята да остана в клуба. Хората, които спасяват Левски са тези, които купуват карти, билети, фланелки и т.н. Благодарение на тях утре ще преведем малка част от заплатата на играчите. Те са дали пари, за да може да съществува Левски. Аз само давам отчет на тези хора", заяви Колев.

"Ако хората продължават да ни подкрепят по този начин, то ние ще завършим сезона, без проблеми. След това ще седнем и ще говорим", заяви още той.

"Днес един от бившите собсветници на Левски - Александър Ангелов дари малко над 140 хиляди лева. Бивши собственици също го направиха. Тодор Батков, Иво Тонев и Николай Иванов. Всички се обединиха в името на Левски и дариха пари. Това са хора, управлявали Левски. Всички те са допускали грешки. И ние допускаме грешки", добави шефът на Левски.

  Сподели
119