Турицов: Следващата година ще бъде много по-добра за ЦСКА


FUTBOL-TV

Турицов: Следващата година ще бъде много по-добра за ЦСКА

"Наистина завършихме много добре сезона. Да, имаше как да се получат и по-добре нещата. Изпуснахме доста голове, но 4:0 е добро завършване на тази година. Ситуацията в съблекалнята е много добра. Между съотборниците няма проблеми, както и между треньора и играчите всичко е наред. Разбира се, че честата смяна на треньорите не се отразява добре. И вие - журналистите го виждате", заяви играчът на ЦСКА Иван Турицов след победата над Дунав

"Слуховете няма как да ни се отразяват на нас - играчите. Ние сме професионалисти, гледаме си работата. Продължаваме напред и ще си тренираме. Естествено, че ЦСКА остава в битката за титлата! Както те (Лудогорец) са пред нас с 11 точки след първия полусезон, така могат и да ги загубят тези точки през втория. Имаме шанс. Пред ЦСКА приоритет са и двата турнира - шампионата и Купата на страната", добави още Турицов пред медиите.

"В последните мачове играем добре. За жалост в предпоследния не успяхме да си вкараме положенията. В защита играем доста добре и не допускаме голове. Това се дължи на добрите тренировки. Всичко е наред. Според мен, ако продължаваме така, ще имаме големи шансове. В мачовете вече се вижда, че ни се получават нещата. Не изпращаме толкова добра година (2019). На 4-та позиция сме. Мисля, че следващата година ще е по-добра за нас", каза още той и коментира наставника на тима Милош Крушчич, както и новото попълнение Ахмед Ахмедов.

"Не виждате ли, че в последните мачове играем доста добре? Ако си вкарвахме положенията - щеше всичко да е още по-хубаво. Да, според мен той (Ахмедов) е много добър футболист и може да вкара много голове през следващия сезон".

  Сподели
142