Ивелин Попов: Не съм бил перфектният съотборник - викам, псувам...


FUTBOL-TV

Ивелин Попов: Не съм бил перфектният съотборник - викам, псувам...

Вече бившият капитан на националния отбор на България Ивелин Попов обяви, че е взел решението да се откаже от националния отбор след неприятната домакинска загуба срещу Косово с 2:3 през месец юни. Днес Попето изигра своя последен двубой за националния отбор, но стори това при победата с 1:0 срещу Чехия. Атакуващият играч сподели и кой е бил най-тежкия му миг в националния отбор. 

"След Косово загубата с 3:2 се прибрах и видях жена ми да плаче. Тя ги изживява с мен. Не мога да го позволя това. С Англия също беше разочароващо. След тези събития взех решението да се оттегля", заяви Попов. 

"Победите винаги са ме радвали, а загубите болят. Най-неприятният ми спомен е изпуснатата дузпа с Малта. Критиките, обиидте, тежестта в гърдите, срам да излезеш на улицата. Превъзмогнах всичко това".

"Семейството ми също пострада много от това заради мен, но и това преодоляхме. Помня предимно хубавите моменти, победите над отбори, които не сме побеждавали. Радвам се, че сме работили с големи треньори. Със сигурност не съм бил перфектният съотборник, такъв ми е темперамента. Викам, псувам .Вчера, когато го обявих, видях сълзи в очите на десетина, което ме прави горд", завърши той. 

  Сподели
238