Дерменджиев: Някои ще кажат, че чехите ни подцениха, но това нас не ни интересува


FUTBOL-TV

Дерменджиев: Някои ще кажат, че чехите ни подцениха, но това нас не ни интересува

"Казах, че искаме победа и то такава. Чехия е много добър отбор и неслучайно се класираха за Европейско. Много ще кажат, че те ни подцениха, но нас това не ни интересува. Аз вярвам, че имаме добри играчи, които имат възможности. Те играха като отбор, а това е нашата сила", заяви селекционерът на България Георги Дерменджиев след победата над Чехия.

"Аз анализи няма да правя. Как се е случило, какво се е случило. Като дойдох и казах, че всичко остава зад гърба ни. Играчите трябва да се успокоят. Има жребий за Лига на нациите и ще видим кой отбор ще ни се падне. Тактиката? Тя може да се промени във всеки един момент. Това е причината да се приберем в задни позиции. Но имахме ситуации, които, ако се бяха развили... Ние играем прагматичен футбол. Имаме цел и тя е през месец март. Това е целта на отбора. Ще бъда по-спокоен от тази победа. Благодаря на играчите. Почваме да се нагласяме към жребия", добави още той в ефира на БНТ, а след това коментира отказването на Ивелин Попов от националния отбор:

"Ивелин Попов? Има време. Ще го мислим. Имало е много случаи. Той е взел решение, обявил го е. Но има много време, може да размисли. Не знам какво ще се случи", завърши Дерменджиев.

  Сподели
101