Фенове на ЦСКА и Ливърпул се събират преди България - Англия


FUTBOL-TV

Фенове на ЦСКА и Ливърпул се събират преди България - Англия

Фенове на ЦСКА ще посрещнат привърженици на Ливърпул в любимо свое заведение, а след това двете агитки ще се насочат към националния стадион за България - Англия, но в различни посоки.

Една от фракциите на "армейците" е побратимена с такава на мърсисайдци, като двете често си разменят визити за важни мачове. Сега двете агитки ще се съберат в изключително приятна обстановка в часовете преди двубоя на "Васил Левски", разбра FTV. Всичко това дава предпоставки за едно от редките гостувания на английски привърженици в чужбина, което да мине без напрежение. Инциденти имаше и в пследния мач на Англия срещу Чехия, когато ултраси от Острова вилняха в Прага, като в резултат на това се стигна до побои и арести.

Специално групата, идваща в София от града на Бийтълс, обаче смята да си прекара приятно в компания на запалянковци на ЦСКА, като феновете на двата отбора ще се забавляват и ще пеят песни в столично заведение. След това привържениците ще се насочат към червения сектор "Г" на националния стадион, като англичаните ще отидат към блока за гости, който е непосредствено до "А", докато "армейците" ще се запътят в "лъвчето" в близост до "В". Останалата част от северната трибуна ще остане празна, заради наказание от УЕФА.

България приема Англия утре на националния стадион, а двубоят е с начален час - 21:45.

  Сподели
345