Добри Митов: Някои неща не зависят от нас - вие знаете за какво става дума


FUTBOL-TV

Добри Митов: Някои неща не зависят от нас - вие знаете за какво става дума

"Радвам се, че успяхме да завършим сезона с победа. Важна победа срещу отбор, който в последно време ни създаде доста неприятности. Труден мач, сами видяхте. Какво да ви кажа? Поздравихме се с момчета. Поздравихме и публиката, която ни подкрепяше през целото време. Надявам се догодина да сменим сребърните медали със златни. Някои неща не зависат от нас. Не искам да навлизам в подробнисти, но вие се сещата за какво става дума", сподели треньорът на ЦСКА Добромир Митов след края на шампионата.

"Пропуснахме си шансовете, а имахме такива. Аз, откакто съм треньор, съжалявам единствено за мача с Лудогорец. Ако го бяхме спечелили - нещата щяха сега да са различни. Но това е футболът. Надявам се сега да направим една добра селекция, да се подготвим добре и след това да се представим добре в Лига Европа. А за първенството да вземем титлата или Купата на България. Трябва да спечелим трофей. Не знам дали ще съм аз треньор. Това е е важно. Важното е който и да е треньор - ЦСКА да спечели трофей", каза още Митов.

"Работата си е работа. Аз вече 13 години съм треньор. Благодаря за шанса, който ми дадоха ръководителите на тима. Отборът е това, което е  в момента. Аз лично внесох малко спокойствие. Имаше напрежение след отпадането от Купата. Успяхме да го намалим, това е важното", добави още треньорът на "армейците".

  Сподели
352