В Италия: Контузията на Чочев е ужасяваща - счупване в капачката на коляното


FUTBOL-TV

В Италия: Контузията на Чочев е ужасяваща - счупване в капачката на коляното

Счупена капачка на дясното коляно. Това е диагнозата за Ивайло Чочев след ужасяващата контузия, която футболистът получи по време на мача от квалификациите за европейското първенство през 2020 между България и Черна гора. 

Чочев бе заменен в 70-ата минута, след като се хвана за коляното след единоборство с противников футболист. Той видимо изпитваше много силна болка и беше изнесен с носилка от терена.

Лекарят на клубния му тим Палермо се е свързал веднага с колегата си в щаба на "лъвовете". Пред изданието "Тутомеркато", цитирано от bTV - Кристиан Франкавила заяви, че става въпрос за счупване в капачката на коляното. Футболистът е преминал веднага преглед в болница. 

Той обаче не е бил достатъчен, за да се установи дали има скъсване и във връзките на коляното. За това Чочев ще премине още няколко прегледа преди да бъде решено какви ще са по-нататъшните интервенции и колко време ще продължи възстановяването му.

Евентуална операция най-вероятно ще бъде извършена в Италия, а българският футболист ще се възстановява под контрола на лекарския щаб на "Палермо", където играе от 2014 г. насам. 

  Сподели
522