Шеф в Левски: Стоянович може да напусне чак през месец май


FUTBOL-TV

Шеф в Левски: Стоянович може да напусне чак през месец май

Славиша Стоянович ще продължи да бъде старши треньор на Левски и занапред. Това разкри изпълнителният директор на "сините" Красимир Иванов пред вестник "Меридиан Мач" в разгара на зимната подготовка на тима. 

В последните дни не стихват слуховете, касаещи треньорския пост на "Герена". Първо името на сръбския специалист със словенски паспорт беше свързвано с националния отбор на Латвия от 1 март. После "синята" легенда Станимир Стоилов напусна националния отбор на Казахстан и името му веднага започна да се свързва със завръщане в София. Но явно нищо от това не е реалност.

"Славиша Стоянович е треньор на Левски. С него не разговарям за раздяла, а за селекция и по други въпроси около отбора. Той може през месец май да поиска прекратяване на договора, но дотогава е обвързан с нас", заяви Красимир Иванов и разкри, че със специалиста обсъждат зимната селекция, която се бави доста към момента. 

"Работим по селекцията. Тя в никакъв случай не е приключила. В България дори все още не е отворен трансферният прозорец. Ще има нови имена", сподели още изпълнителният директор на Левски. 

  Сподели
397