Пацо Тигъра: В мач срещу Левски може и да се появят сантименти, но засега няма такива


FUTBOL-TV

Пацо Тигъра: В мач срещу Левски може и да се появят сантименти, но засега няма такива

Новото попълнение на Лудогорец Пламен Илиев отпътува тази сутрин за Белек, за да се присъедини към лагера на тима. На летище София стражът сподели пред NOVA, че вече е разговарял по телефона с треньора на вратарите Здравко Здравков. Двамата се познават от преди.

Запитан, дали е имало опция да се завърне в Левски, националният страж сподели, че не се интересува от ситуацията в клуба към момента.

"Когато настъпи време да се изправя срещу сините, може да се появят сантименти, но засега няма такива. За мен присъединяването към Лудогорец и връщането в българското първенство не е крачка назад. Ще бъда част от отбор, който е много над останалите в шампионата“, сподели Пламен Илиев.

Вратарят ще бъде официално представен утре (понеделник, 14 януари) като ново попълнение на "орлите“. В петък ръководството на седемкратния шампион и Астра Гюргево постигнаха договорка за трансфера.

Пламен Илиев е вторият нов футболист в Лудогорец тази зима. През декември "орлите" привлякоха от Рединг румънския национал Адриан Попа. Лудогорец има договор и с халфа на Ботев Пловдив Серкан Юсеин.

  Сподели
531