Камбуров: 16 гола ли имам срещу Левски? Да ми е честито!


FUTBOL-TV

Камбуров: 16 гола ли имам срещу Левски? Да ми е честито!

"Мисля, че надиграхме Левски. Ако трябва да съм честен - мисля, че повечето положения бяха в наша полза. Те имаха само една ситуация на Буш, при която той изпусна с глава. За това мога да кажа - закономерна победа за нас. Нуждаехме се от нея и я постигнахме с много борба. Тук е моментът да благодаря на момчетата. Дано така да продължаваме и през пролетта", заяви голмайсторът на Берое Мартин Камбуров след победата над Левски.

"Да, не бях вкарвал на Левски с екипа на Берое. Така се е случило, не е да не съм искал. Радващото е, че днес успях. Във вестника пишеше 15-16 гола срещу тях. 16 ли са? Да ми е честито!", заяви с усмивка Machine Gun.

"Левски имат добри футболисти. Обертан, Паулиньо, а Костов е голмайстор. Просто днес не им дадохме шанс. През цялото време ние държахме инициативата. Ние имахме доста проблеми с контузени футболисти. Знаехме, че една такава победа ще ни даде самочувствие. По-важното е отборът да побеждава. Ако побеждава - аз ще вкарвам. Важно е сега да се подготвим добре за пролетния дял на шампионата", добави Камбуров.

  Сподели
401