Треньорът на Ботев Пловдив: Дано успеем да вдигнем някои от футболистите за мача с ЦСКА


FUTBOL-TV

Треньорът на Ботев Пловдив: Дано успеем да вдигнем някои от футболистите за мача с ЦСКА

Наставникът на Ботев Пловдив Николай Киров коментира успеха на тима с 3:0 при домакинството на Витоша Бистрица. Срещата беше последна от 19-ия кръг на Първа лига.

"Добре като резултат, иначе много неща се объркаха, Юсеин се контузи още на загрявката, получихме червен картон, Лъчо Балтанов има съмнения за счупен нос, объркаха се доста неща, спечелихме двубоя. Юсеин получи разтежение на разгрявката. Дано успеем да вдигнем някои от футболистите за мача с ЦСКА, за да направим добро представяне в следващата среща. Трябва да сме много концентрирани, резултатът ни държеше в мача, радвам се, че успяхме да реализираме трети гол до почивката, което стабилизира нещата", коментира наставникът на "канарчетата" в ефира на Диема.

"Проблемите бяха в началото на шампионата, тогава се доокомпелковахме, след това навлязохме в добър игрови ритъм, но липсваха резултати, за да навлезем в добра форма. Надявам се да възстановим някои от състезателите, трябва да играем дисциплинирано, да покажем самочувствие при играта с топка", добави Киров.

  Сподели
381