НКП с позиция и въпроси към ръководството на Левски


FUTBOL-TV

НКП с позиция и въпроси към ръководството на Левски

След всички инциденти вчера, днес Националния клуб на привърженици на Левски излезе с декларация и искане към ПФК Левски. Тя носи заглавието: Взима ли НКП на Левски нерегламентирано пари от клуба?

Ето какво пише в нея:

Уважаеми Левскари,

По повод тенденциозната и последователна клеветническа кампания, която се води от години срещу организираните привърженици на Левски, и за която от години няма реални доказателства, НКП на Левски отправя официално запитване до ПФК ЛЕВСКИ АД по въпроса. 

Настояваме клубът, чрез своята управа, да отговори на въпроса дали НКП на Левски като сдружение, или лица, които участват в Управителния и Надзорния съвет на организацията, получават нерегламентирани суми от ПФК Левски.

Ако ги получават, настояваме да бъдат посочени размерите, лицата, местата и датите на получените суми. 

И на последно място, но не по важност – причините, поради които ПФК Левски плаща тези пари".

Все още не се знае от какво точно е породено повишеното напрежение между различните фракции на Левски, но във форуми и фейсбук групи има множество коментари и предположения. Много от тези, които са наясно какво се случва в секторите с привърженици на Левски, признават, че вероятно напрежението ще се покачва тепърва, най-вече след вчерашните изпълнения във фен-магазина и пред Сектор "А".

  Сподели
545