Кирил Домусчиев изригна срещу Спас Русев и Гриша Ганчев


FUTBOL-TV

Кирил Домусчиев изригна срещу Спас Русев и Гриша Ганчев

Единият от собствениците на Лудогорец Кирил Домусчиев излезе с остри критики към босовете съответно на Левски – Спас Русев и ЦСКА – Гриша Ганчев. В свое изявление в социалната мрежа Фейсбук - Кирил Домусчиев назовава Спас Русев директно по име, но любопитното е, че не прави това по адрес на Гриша Ганчев. Собственикът на ЦСКА даде обширно интервю през уикенда, в което също отправи обвинения към шампиона на България. Изказванията на Ганчев и Русев са провокирали боса на Лудогорец да вземе отношение.

"Изумяват ме словесните атаки на двамата собственици на грандовете. Г-н Русев, не Ви ли стигнаха 90 минути да вкарате гол, та опряхте до едната минута повече продължение?! Докато гледахте как е направена козирката на “Лудогорец Арена", явно сте пропуснали да видите как Цветкович едва не откъсна крака на Натанаел. На подобен мач на любимия Ви клуб - Челси, съдията със сигурност щеше да вдигне червен картон. Моля, концентрирайте се върху вашите проблеми - игра, селекция и козирка. Съдиите са удобно оправдание! Оставете реферите на мира, както прави Лудогорец дори когато е ощетен", сподели Кирил Домусчиев.

"А за другия - изумява ме наглостта да си признава извършени от него престъпления, за които давността е отминала. Вълкът козината си мени, но нравът - НЕ. Вярва ли му някой, при положение че този човек е разследван за кражба на ДДС и акцизи?! Лудогорец спазва феърплея и е изряден във финансово отношение. Затова не се притесняваме от каквито и да е проверки. Господа, гледайте си вашите клубове! Не се оправдавайте и не търсете проблемите, където не съществуват!" – написа още Кирил Домусчиев.

Думите на собственика на Лудогорец са в следсвие на изявлението на Спас Русев, че съдията на мача Лудогорец - Левски е оставил неприятно впечатление за некоректност.

От друга страна шефът на ЦСКА Гриша Ганчев от своя страна разкри: "Не може да отидеш и да пробиеш целия футболен съюз, да купиш всички съдии, да купиш комисии, да се гавриш… Защо? Защото си решил да похарчиш някакви пари ей така. Да си надградиш егото – защо е необходимо? Пробиваш играчи, отбори, треньори. Почва първенството – 30 точки аванс. Добре, какво удоволствие ще изпитам? Вие сте по-старички като мен и помните 1997-1998 г. И аз съм ги правил тези работи, и Сирака ги правеше в Левски. Та, опря мачът до един хикс да се решават титли и т.н. Какво морално удовлетворение да изпиташ от тази работа? Никакво! Нула! И се питам – за какво е необходимо, заслужава ли си повече да се мятат пари за едно нищо?"

  Сподели
421