Аутуори: Поздравления за Ботев и за нас, че ги обърнахме


FUTBOL-TV

Аутуори: Поздравления за Ботев и за нас, че ги обърнахме

"Понякога феновете смятам, че футболът е изолирана част от света. Футболът е живот. И като живот - всеки ден научаваш нещо ново. Преди три дни загубихме мача. Няма как да не се научи урок от това. Казах на играчите на почивката, че преди три дни се случи на нас, но сега е време нещата да се обърнат. Поздравления за играчите за трите точки и начинът, по който ги спечелиха. При това във важен момент", заяви мениджърът на Лудогорец Пауло Аутуори след успеха над Ботев Пловдив с 3:2.

"Много е важно за тези, които остават на резервната скамейка - да се появят в игра и да внесат свежест. Много съм доволен от момчета, които се появиха като смени днес. Имаме повече опции и нашата група става по-силна. Титла не се печели с 11 играчи. Титла се печели с една голяма група от силни играчи. Нашият отбор влезе "спящ" в мача. Ботев направиха силно първо полувреме. Поздравления за тях. Поздравления и за играчите на Лудогорец за начина, по който успяха да обърнат резултата", добави още Пауло Аутуори.

'Да, ще има ротации в турнира за Купата на България. Ние сме единственият отбор, който играе в този турнир, в шампионата и в Лига Европа. Една голяма част от играчите, които започнаха в четвъртък - играха и днес. Искам да поздравя и медицинския ни екип, който успя да се справи добре със задачите си", завърши наставникът на разградчани.

  Сподели
434