Завърши третото издание на футболния турнир в памет на Трифон Иванов


FUTBOL-TV

Завърши третото издание на футболния турнир в памет на Трифон Иванов

Отборът на Левски София спечели третото издание на футболния турнир в памет на Трифон Иванов. Надпреварата за момчета родени след 1 януари 2007 година се проведе във вторник и сряда на стадион "Ивайло“. Участваха шест отбора, разделени в две предварителни групи. На финала "сините надежди“ надиграха домакините от Етър с 3:0. Точни за столичани бяха Стивън Стоянчов- 2 гола и Марио Бойчев. За "виолетовите“ наказателен удар пропусна Преслав Денев.

Купата и златните медали на първенците бяха връчени от майката на Трифон Иванов - Маринка, Бончо Генчев и кметът на Поликраище - Марин Тодоранов. На финала и награждаването бяха и дъщерите на "железния защитник“ - Галя и Даяна.

Малките етърци получиха сребърните медали и купа от заместник - кмета и президент на футболния клуб проф. Георги Камарашев и главния мениджър Красимир Балъков.

Трети се подреди тимът на Черноморец Бургас, победил в малкия финал с 3:2 ЦСКА София. Попаданията за бургазлии бяха дело на Николай Няголов и Димитър Кирилов. За малките армейци се разписаха Румен Колев и Юли Гагов. Илиян Киряков, Георги Трендафилов и Иван Момински наградиха черноморци.

По традиция бе отличен и най-добрият защитник на турнира. Получи я Мартин Здравков от Левски лично от старши треньора на националния отбор по футбол Петър Хубчев. На пето място се класира Берое Стара Загора след 6:0 срещу Локомотив Горна Оряховица, с попадения на Светослав Георгиев, Мирослав Стоянов, Виктор Иванов, Живодар Жеков и Виктор Бояджиев.

  Сподели
517