Джеси: Чест е да нося №8 на г-н Стоичков


В. Мухарски

Джеси: Чест е да нося №8 на г-н Стоичков

Новото попълнение в тима Едвин Джеси разкри, че се чувства добре и е готов да запише първи игрови минути за ЦСКА, въпреки че все още не е в топ форма. Холандецът обяви, че за два дни тренировки е видял много качество в съотборниците си и разкри, че обича да играе и по двата фланга на атаката, но в повече мачове до момента през кариерата си е играл отдясно.

Джеси заяви, че е чувал за ЦСКА покрай участието на тима ни в Лига Европа и е говорил с Роланд Алберг, с когото като деца са тренирали заедно в академията на АЗ Алкмар. Алберг му е разказал хубави неща за клуба и че ЦСКА е най-големият отбор в България.

Едвин Джеси ще носи фланелката с №8 в ЦСКА. Той заяви, че знае кой е Христо Стоичков и за него е голяма чест и отговорност да носи неговия номер.

"ЦСКА е голям клуб с велики фенове. Знам, че г-н Стоичков е носил №8, играл е в Барселона. Този номер тежи, но е голяма чест за мен да го нося. Харесвам този номер и уважавам г-н Стоичков. Страхотно е да чуя, че привържениците очакват много от мен. Искам да играя в някой от двата най-големи турнира - Шампионска лига или Лига Европа", допълни Джеси.

  Сподели
166