Ман Сити се справи с Уест Хем (видео)


И. Ангелов

Ман Сити се справи с Уест Хем (видео)

Манчестър Сити посрещна Уест Хем Юнайтед в срещата от поредния тринадесети кръг на английската Висша лига. Днес на "Етихад Стейдиъм" домакините спечелиха с 2:1 и отново застанаха на второто място наравно с Челси на върха в лигата преди срещата на "сините" с Манчестър Юнайтед.

В 33-ата минута днес падна единственото попадение и то бе дело на Илкай Гюндоган след добра игра на Кансело и Марез преди това. По-рано Марез пострада от отменен гол, а и гредата спаси гостите два пъти.

След почивката Сити продължи да владее, но и Уест Хем стигна до първите си положения чрез Деклан Райс. Тук обаче Бенрахма и Кресуел получиха травми за "чуковете" и бяха затруднени. Така в 90-ата минута Сити стигна до нов гол от Фернандиньо за 2:0. Бразилецът бе намерен от Жезус около дузпата и завърши прецизно.

В следващата минута гол на Бернардо Силва бе отменен поради засада когато Сити бързо отне и организира нова атака. В последната 94-та минута пък Ландзини вкара красив гол от около дъгата с удар в страничната греда и мрежата за 2:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
482