Ман Юнайтед удвоява заплатата на Фернандеш


Н. Гавазов

 Ман Юнайтед удвоява заплатата на Фернандеш

Манчестър Юнайтед обмисля да предложи нов договор на полузащитника  Бруно Фернадеш. Според информация на Mirror, босовете на "червените дяволи“ ще започнат разговори с играча малко преди началото на европейското първенство през юни. Очаква се те да му предложат удвояване на заплатата, която получава в момента.

26-годишният португалец бързо се превърна в най-важният футболист на Ман Юнайтед след трансфера си от Спортинг (Лисабон) през януари 2020 година.

Този сезон той е водещият голмайстор на отбора с 27 гола и 17 асистенции в 53 изиграни мача. Той има договор с клуба за още четири години, но въпреки това шефовете искат да го обвържат за още по-дълъг период.

На "Олд Трафорд“ са готови да възнаградят Фернандеш със седмична заплата от 200 хил. паунда на седмица, което почти двойно в сравнение със сегашните 110 000 паунда. В преговорите между двете страни едва ли ще има много проблеми. Все пак се очаква и футболистът да постави някои свои условия. Той ще иска да знае какви са плановете за селекция отбора за следващите години. Той иска да научи и дали в клуба ще остане Пол Погба, чийто договор изтича след година.

  Сподели
247