Лингард мислел временно да прекрати кариерата си


Н. Гавазов

Лингард мислел временно да прекрати кариерата си

Нападателят на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард, който в момента играе под наем за Уест Хем заяви, че е бил близо до това временно да прекрати кариерата си по време на карантината, докато се бори с проблеми с психичното здраве.

"Не планирах да напусна футбола, а просто исках да си взема почивка. С радост оставах на пейката и това не е като моя подход към бизнеса. Не можех да се концентрирам върху работата си, мислите ми бяха някъде далеч. Мозъкът ми мислеше за други неща. Очевидно, когато играете футбол, сте в постоянен стрес и не можете да се справите.

Имаше дни, в които имах игра в осем вечерта, а през деня спах от два до четири, спусках завесите на тъмно и след това се събуждах на тъмно, дори не виждах слънчевата светлина. Лекарите ме посъветваха да ставам  от леглото сутрин и да отворя завесите. Дори малките неща влияят на възприемането на ситуацията.

Чувствам, че карантината ме е променила по някакъв начин. Гледах старите си мачове, включително от Световната купа и си помислих: "Да, това е истинският Джеси Лингард“, заяви Лингард.

  Сподели
123