Де Брюйне: Трябва да продължим напред


Н. Гавазов

Де Брюйне: Трябва да продължим напред

Халфът на Манчестър Сити Кевин Де Брюйне коментира поражението от Манчестър Юнайтед с 2:0 в мач от 27-я кръг на Висшата лига на Англия.  

"Очевидно е, че започнахме мача много зле. Знаехме, че днес ще бъде трудно. Като пропуснахме в самото начало, помогнахме на Манчестър Юнайтед и ни отне около 15 минути, за да се успокоим малко. След това играхме доста добре, но не вкарахме преди почивката. Това имаше значение. И в самото начало на втората половина на срещата допуснахме  грешка и пропуснахме втория гол.

Не е най-доброто начало на мача, ако в рамките на минута след стартовия свирка се окажете, че изоставате. Но имахме още 90 минути, за да обърнем хода на мача в наша полза. Вторият гол ни разстрои малко повече, но мисля, че желанието и решителността на нашия отбор бяха същите както винаги.

Не е много приятно да губиш в дербито, но понякога се случва. Трябва да продължим напред, а в сряда ни чака нов мач.

Понякога трябва да загубите. Дори по време на нашата серия без загуби имахме няколко трудни ситуации, но след това ги преодоляхме, а днес не. Дори при поражение можете да намерите нещо положително", заяви Де Брюйне.

  Сподели
126