Солскяер: Много съм щастлив


Н. Гавазов

Солскяер: Много съм щастлив

Мениджърът  на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира победата на отбора си с 2:0 над Манчестър Сити в мач от 27-ия кръг на Висшата лига.

"Много съм щастлив. Мисля, че след ранен гол имахме предимство в продължение на 10-15 минути, но след това в последния половин час на първото полувреме почувствах, че започнахме да играем твърде силно за резултата. Понякога, защитавайки се срещу силни отбори, все пак допускаме опасни моменти пред вратата си. Трябваше да изчакаме до почивката, за да си починем и да установим нашите игрови  връзки.

Вторият гол бе страхотен. Люк Шоу показа днес какъв играч от висока класа е. Тази сутрин той се съмняваше в силите си и се подложи на тест, за да е сигурен, че може да играе. А в крайна сметка показа невероятна игра.

Най-добрият играч в мача бе Марсиал, а участието му бе дори под по-голямо съмнение от това на Люк. Това бе точно този Антони, когото познаваме: силен, позитивен, атакуващ защитниците. Много се радвам за него.

Манчестър Сити е толкова напред, че не можем да мислим за нищо друго, освен да печелим мачовете си и в резултат ще бъдем по-високо в класирането от миналата година. Тогава бяхме трети, така че, разбира се, искаме да се придвижим нагоре в таблицата", заяви Солскяер.

  Сподели
115