Ман Юнайтед ще бие последния в таблицата - Шефилд


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще бие последния в таблицата - Шефилд

Манчестър Юнайтед - Шефилд Юнайтед
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 27.01.2021 г.
Час: 22:15 ч.

Манчестър Юнайтед играе с огромна лекота и увереност в последните седмици, особено след двата добри резултата срещу кръвния враг от Ливърпул. Първо на "Анфийлд" в лига Юнайтед си тръгна с точка, преди в драматичен мач от ФА Къп да елиминира тима на Юрген Клоп с 3:2 през седмицата.

Шефилд Юнайтед се намира на дъното на Висшата лига със само 1 победа през кампанията до тук и общо 5 събрани точки. Спасението изглежда като невъзможна мисия за Крис Уайлдър в момента, ако нещо не се промени.

Откъм състави, при домакините се очаква почивка да получи Маркъс Рашфорд, който напусна с проблем в коляното срещата с Ливърпул през седмицата. Пелистри се изолира с коронавирус, а с травми са още Рохо, Джоунс и Уилямс. Антони Марсиал вероятно ще се върне в тима на мястото на Рашфорд.

При гостите проблемите са повече, като Лис Мусе е под въпрос, а със сигурност с контузии пропускат МакБърни, Озборн, Берге, О'Конъл и Робинсън. 

Шефилд загуби 19 от последните си 22 мача в лигата. Манчестър Юнайтед няма загуба в 13 кръга и вкара поне по 3 гола в 3 поредни срещи с Шефилд, запазвайки суха мрежа във всеки случай. Очаква се домакините да не сбъркат тук.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Шефилд Юнайтед 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Шефилд (Крис Уайлдър)
 
Рамсдейл
   
Башам
Еган
Ампаду
Богъл
Лундстрам
Норууд
Флек
Стивънс
МакГолдрик
Шарп
Кавани
Марсиал
Бруно
Гринууд
Матич
Погба
Телес
Бисака
Магуайър
Баили
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Шефилд 2:0

  Сподели
431