Оле: Въпреки формата, Ливърпул все още играе добре


И. Ангелов

Оле: Въпреки формата, Ливърпул все още играе добре

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обяви, че Ливърпул все още е топ отбор и не е загубил от класата на играта си, въпреки че резултатите не се получават за Юрген Клоп в момента. Преди седмица на "Анфийлд" във Висшата лига Юнайтед и Ливърпул не си вкараха, а днес излизат в четвъртия кръг на ФА Къп на "Олд Трафорд". Междувременно Ливърпул загуби у дома от Бърнли в лигата.

"Те все още играят добре. Аз казах миналата седмица, че това е най-доброто време да ги срещнем. Това не бе проява на неуважение, а защото беше подходящо време за нас. Ние сме в добра форма. Чувстваме страхотно самочувствие и инерция и чувстваме, че можем да спечелим всеки мач.

"И те ще искат да продължат в купата. Те са няколко точки зад нас в лигата, но все още са топ отбор. Ние имахме 4 срещи у дома поред, сега имахме 3 поредни гостувания. Трябва да се каже, че победи в Бърнли, Фулъм и равен в Ливърпул са 7 точки и това са добри резултати. 

"Както се очаква когато спечелиш мач, всички са доволни. Трябваше да имаме почивен ден и това беше четвъртък, защото се прибрахме в 3 или 4 ч. през нощта. Трябваше да пътуваме по земя вместо да летим, а магистралата беше затворена. Така имаше промяна в плановете на връщане. Всички се насладиха на почивния ден и в петък бяхме на тренировки с усмивки.

"Нямаме загуби в състава след Фулъм, или така изглежда. Така че всички са на линия за селекцията. Мисля, че това има общо с начина на живот, който всички водят в момента. Сега няма какво толкова да се прави за да губим калории и енергия на гости. Възстановяваме се по-бързо когато почиваме. Това е позитив. Имаме късмет и в тренировките и мачовете, защото нямаме контузени. Стискаме палци това да продължи."

  Сподели
271