Солскяер: Бек не е щастлив в Юнайтед


И. Ангелов

Солскяер: Бек не е щастлив в Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че лятната покупка Дони ван де Бек не се чувства добре на "Олд Трафорд" заради липсата на достатъчно минути в игра. 23-годишният пристигна от Аякс през лятото и бе спряган да стане водеща фигура в отбора, но до тук той получи изява в само 21 срещи, 10 от тях във Висшата лига, и само 2 пъти като титуляр.

"Не бих казал, че Дони е щастлив. Разбира се, той иска да играе повече, но той води работата си по правилен начин. Ние се справяме добре и имаме играчи, които играят много добре на неговата позиция. 

"Той ми напомня много за мен самия когато пристигнах в клуба за първи път. Той разбира трудностите и предизвикателствата. И аз бях така при сър Алекс. Той ме оставяше извън съставите и аз разбирах, като бях щастлив когато тимът печелеше - и Дони е такъв тип човек.

"Той знае колко е важен за нас и знае, че ще изиграе много срещи. Той определено ще е замесен в мача с Ливърпул и той може да е решаващият фактор в мача. Бек вярва в качествата си. Има тиха увереност и дълбоко в себе си той знае, че е достатъчно добър и просто чака възможността си."

  Сподели
227