Фернандеш: Ливърпул може да се събуди във всеки момент


Н. Гавазов

Фернандеш: Ливърпул може да се събуди във всеки момент

Халфът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш сподели мнението си Ливърпул в навечерието на мача с мърсисайдци  от 4-я кръг на Висшата лига на Англия.

"Мисля, че всички отбори имат лоши отрязъци. Не мисля, че Ливърпул играе зле. Мисля, че те просто не могат да побеждават. Когато отборите не печелят, всички говорят за това. Когато играчите не вкарат, всички говорят за това. Самият аз го чувствам и знам, че стандартът на футболиста от стартовия състав на Висшата лига е много висок.

Сега всички очакват голове от  Мохамед Салах, Роберто Фирмино и Садио Мане. Те не са отбелязали гол в последните мачове и мнозина казват: "О, те играят зле". Но това не е така. Те създават, играят, но други отбори играят по-добре сега. Сега всеки отбор отива на "Анфийлд", за да играе, може би защото там няма натиск от страна на феновете. Сега е по-удобно да играете с Ливърпул като гост. Но Манчестър Юнайтед не е нужно да гледа в този момент, защото големите отбори и големите играчи могат да се събудят всеки момент", заяви Фернадеш.

Мачът от 4-ия кръг на ФА Къп между Манчестър Юнайтед и Ливърпул ще се проведе в неделя, 24 януари.

  Сподели
273