Ман Сити ще премине и Астън Вила


И. Ангелов

Ман Сити ще премине и Астън Вила

Манчестър Сити - Астън Вила
Стадион: Етихад
Дата: 20.01.2021 г.
Час: 20:00 ч.

Манчестър Сити изглежда непобедим в момента и от незавидната си позиция в началото на сезона в момента тимът е на второ място с мач по-малко от лидера Манчестър Юнайтед, който ако спечели ще оглави първенството с 1 точка над местния съперник. Пеп Гуардиола заздрави защитата си и спря да допуска голове, като изведнъж такива започнаха да вкарват всичките му футболисти, с изключение на нападателите.

Астън Вила се готви за първа среща от около 3 седмици след като поредица мачове на гостите бяха отменени заради бум на коронавирус в тима, който включваше мениджъра и част от екипа му, освен играчи от отбора. Цялата база на отбора бе затворена за 10 дни. Вила обаче не предостави информация за заразени играчи и състояние на състава си, който по този начин трудно би могъл да се прогнозира.

При Ман Сити ситуацията е ясна и тук Агуеро може да се върне в тима след изолация, докато Аке, Лапорте и Гарсия са под въпрос. 

В 9 от последните 10 мача на Сити, в които прие Астън Вила, "Гражданите" вкараха поне по 3 гола на този съперник. Ман Сити спечели 11 от последните 12 визити на Вила тук. Със 7 сухи мрежи в последните 9 мача, освен победа се очаква домакините и да не допуснат във вратата си.

Прогноза: Манчестър Сити - Астън Вила 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Астън Вила (Дийн Смит)
 
Мартинез
   
Конса
Мингс
Кеш
Таргет
Луиз
МакГин
Грелиш
Баркли
Гази
Уоткинс
Стърлинг
Жезус
Фоден
Гюндоган
Родри
Брюйне
Кансело
Уокър
Диаш
Стоунс
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Астън Вила 3:0

  Сподели
258