Лестър ще се справи с Челси


И. Ангелов

Лестър ще се справи с Челси

Лестър Сити - Челси
Стадион: Кинг Пауър Стейдиъм
Дата: 19.01.2021 г.
Час: 22:15 ч.

Лестър заема третата позиция в класирането на Висшата лига след като в последните 8 кръга от първенството тимът загуби само веднъж и държи темпото на лидерите. Последно тимът се справи уверено с труден съперник в лицето на Саутхемптън с 2:0.

Челси не се представи максимално добре, но все пак взе минимално дербито с Фулъм в последния кръг и така напрежението около Франк Лампард може би поспадна. "Сините" обаче са на седмата позиция и на 6 точки от противника си в тази вечер.

Откъм състави, домакините не могат да разчитат на контузения Денис Прат, като Брендан Роджърс ще се надява и неговият топ-стрелец Джейми Варди да е на линия, след като англичанинът е поставен под въпрос. Рикардо Перейра и Ченгиз Юндер се върнаха и бяха резерви в последната среща.

При Челси само Канте е под въпрос, като той може да се върне срещу бившия си отбор. Рийс Джеймс бе резерва в последната среща след като се възстанови от травма, а Курт Зума изненадващо бе извън тима и видяхме Антонио Рудигер, който помогна за сухата мрежа. Тимо Вернер също бе резерва с Фулъм въпреки по-ранния си гол във ФА Къп с който пресече лошата си серия.

Челси не загуби 11 от последните 12 срещи с Лестър във всички турнири. Състоянието на лондончани обаче е далеч от оптимално в момента и сякаш съставът страда от липса на увереност. Лестър няма загуба в 5 кръга и ще се надява да поправи статистиката си срещу Челси, която сочи 2 победи в 21 мача.

Прогноза: Лестър Сити - Челси 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Франк Лампард)
 
Менди
   
Зума
Силва
Джеймс
Чилуел
Ковачич
Канте
Маунт
Зиеч
Вернер
Одой
Барнс
Варди
Мадисън
Джъстин
Тилеманс
Ндиди
Кастан
Сьоюнджу
Еванс
Фофана
   
Шмайхел
 
Лестър Сити (Брендан Роджърс)

Обоснована прогноза: Лестър Сити - Челси 2:1

  Сподели
485