Ливърпул надигра Арсенал на Анфийлд (видео)


И. Ангелов

Ливърпул надигра Арсенал на Анфийлд (видео)

Ливърпул прие Арсенал в срещата от третия кръг на английската Висша лига. Днес домакините спечелиха с 3:1 след голове от Мане и Робертсън, както и късно на дебютанта Жота, като Лаказет бе открил резултата за Арсенал. 

Ливърпул започна с няколко силни положения, като в 21-ата минута и гредата помогна на гостите. В 25-ата обаче при центриране в полето на домакините и грешка на Анди Робъртсън, топката попадна на волето на Лаказет и той откри за 1:0.

В следващата атака обаче Салах напредна и премина през Тиърни, стреля от труден ъгъл, а Лено изби в Мане, който вкара на празна врата за 1:1. В 34-ата минута пълен обрат сътвориха двата крайни бранителя на Ливърпул когато Арнолд центрира на оставен без опека в полето Робъртсън, и той овладя и матира Лено за 2:1.

След почивката Ливърпул задмина цифрата от 20 създадени положения, но Лаказет пропусна две огромни възможности сам срещу Алисон. В 80-ата минута за домакините се появи Диого Жота на мястото на Мане, и след 8 минути при центриране на Арнолд, Давид Луиз изби в нападателя, който стреля ниско и далеч от Лено за 3:1.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
383