Резервен Ливърпул вкара 7 на Линкълн (видео)


И. Ангелов

Резервен Ливърпул вкара 7 на Линкълн (видео)

Линкълн Сити прие Ливърпул в срещата от третия кръг на купата на лигата в Англия. Днес на "Елнър Стейдиъм" гостите спечелиха убедително със 7:2 дори без да използват големите си звезди, като само Ван Дайк стартира срещата, но само до почивката, където бе заменен от Фабиньо.

В 9-ата минута днес Шакири откри резултата по феноменален начин от пряк-свободен удар, който вкара директно в ъгъла на вратата с горна греда за 1:0. В 20-ата минута при грешка в подаване в защита на домакините Минамино оформи 2:0.

В 32-ата минута Къртис Джоунс добави за 3:0 с добър фалцов удар в далечния ъгъл, и 4 минути след това с подобно изпълнение отново Джоунс вкара за 4:0. 

Само секунди след подновяването на второто полувреме Минамино вкара за 5:0 след като добави при спасен удар на Елиът. В 60-ата минута домакините върнаха гол след добра атака на тима на Линкълн за 5:1. 

В 65-ата минута Гружич вкара 6-тия гол за Ливърпул, а 1 минута след това 6:2 направи Монтсма след удар с глава при корнер на Грант, след като вратарят Адриан не реагира добре при центрирането. В 90-ата минута крайното 7:2 оформи Ориги при една бърза контра, в която гостите имаха числено предимство в атакуващата фаза.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
258