Невил: Не знам кой взима решенията в Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Невил: Не знам кой взима решенията в Ман Юнайтед

Експертът на Sky Sports Гари Невил за пореден път разкритикува работата на Манчестър Юнайтед на трансферния пазар.

"За разлика от предишните  дни, този път те се опитват да не прекаляват.

Виждате как Ливърпул купува играч от £ 40 милиона и играч от £ 25 милиона, други клубове също го правят. Например трансферът на Тимо Вернер в Челси изглежда доста евтин с някои цени.

В същото време Юнайтед винаги изглежда като клуб, който трябва да плаща повече. Хората в клуба не обичат да бъдат лесна мишена, но за това има  някаква причина."

Проблемът е, че трябва да намерят начин да сключат сделки, но не могат да го направят ефективно. Те показаха небрежно отношение към работата, като имаха шест месеца от началото на карантината през март, когато имаше достатъчно време за преговори, видео разговори, комуникация с агенти и подготвителна работа.

Няма оправдание, че нямате време да уредите трансферите си преди началото на сезона. Те се нуждаят от четирима или петима играчи, а получават само един.

Знам, че Ливърпул е сключил само няколко сделки през последните няколко дни, но чувствам, че те контролират своята ситуация. По-лесно ти е, когато си шампион, но Манчестър Юнайтед има пари. Това, което те нямат е хора с правилния опит. Не съм сигурен кой взема решенията в клуба", заяви Невил.

  Сподели
239