Лийдс отново в шоу със 7 гола (видео)


И. Ангелов

Лийдс отново в шоу със 7 гола (видео)

Лийдс прие Фулъм в завръщането си у дома във Висшата лига и днес на "Еланд Роуд" домакините спечелиха с 4:3 във втория кръг от първенството. Това е повторение на резултата от първия кръг на Лийдс срещу Ливърпул, но този път домакините взеха победата, за разлика от тогава.

След само 5 минути игра днес домакините откриха когато Елдер Коща получи подаване на втора греда, овладя и заби топката в горната греда и мрежата на Фулъм за 1:0. В 33-ата минута Кох повали с шпагат Брайън и това бе дузпа, която Митрович вкара през Мелие за 1:1.

В 39-ата минута Лийдс също получи дузпа когато Бамфорд бе бутнат от Брайън в полето. Тук Клих вкара уверено за 2:1 от бялата точка. 

След почивката в 50-ата минута Бамфорд оформи 3:1 когато бе изведен перфектно от Клих в полето, овладя и стреля диагонално. 4:1 оформи Елдер Коща отново, когато Бамфорд пусна успоредно подаване за него от ляво, и тук Лийдс помисли, че е свършил работата си и се отпусна.

Така в 62-ата минута Ангуиса изведе Рийд в полето и той не сбърка срещу Меслие за 4:2. В 67-ата минута Митрович също вкара отново за 4:3 след удар с глава при подаване на Тете. До края обаче промяна на резултата нямаше.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
222