Вилиан: Ще помогна на Арсенал да засияе


Н. Гавазов

Вилиан: Ще помогна на Арсенал да засияе

Крилото Вилиан даде първото си интервю като "артилерист". Напомняме, че бразилецът се присъедини към Арсенал като свободен агент, след като не успя да се разбере с Челси по-рано.

"Обичам стила на игра на Арсенал. Всичко е невероятно, включително стадиона. Мисля, че Арсенал има чудесна възможност да се бори отново за титли във Висшата лига и в Европа с Артета, така че съм много щастлив да бъда част от този обещаващ проект.

Искам да се включа в тренировките възможно най-скоро. Нямам търпение да изляза на терена и да направя всичко възможно, за да помогна на съотборниците си и да помогна на този клуб да заблести отново. Това искам.

Когато разговарях с Микел, разговорът бе добър. Той ми вдъхна увереност и знаех, че ще се преместя в Арсенал. Той ми каза много добри неща и затова се озовах тук.

На каква позиция ще играя в Арсенал? Това е добър въпрос. Не знам. Ще го оставя на Артета. Готов съм да бъда полезен във всяка роля. Мога да играя отдясно, мога да играя в центъра, мога да играя на левия фланг. Няма значение. Където ще ми кажат да играя, защото на всяка позиция ще дам всичките си сили", заяви Вилиан в интервю за пресслужбата на Арсенал.

  Сподели
172