Юнайтед вижда в Дембеле алтернатива на Санчо


Н. Гавазов

Юнайтед вижда в Дембеле алтернатива на Санчо

Манчестър Юнайтед насочи вниманието си  към крилото на Барселона Усман Дембеле като алтернатива на Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд.

Юнайтед така и  не предложи 108 милиона британски лири до началото на подготовката на германския клуб, а спортният директор на Борусия Михаел Цорк обяви, че Санчо ще остане в Дортмунд.

"Олд Трафорд"  не възприема това изявление на Цорк като окончателно решение, но има все по-малко надежди за придобиване на Джейдън -  Борусия няма да прави отстъпки, въпреки икономическата криза и желанието на играча да замине за Манчестър.

Както съобщава ESPN, Юнайтед е принуден да обмисло алтернативи на Санчо. Сред вариантите, разглеждани от "червените дяволи" са Кингсли Коман от Байерн Мюнхен, Дъглас Коща от Ювентус и просто Дембеле.

Всъщност Юнайтед вече проведе неформални разговори за Усман, който не играе от миналия ноември поради операция на задната повърхност на бедрото.

Ако покупката на Санчо се окаже невъзможна, "дяволите" ще са готови да наемат 23-годишния Дембеле с опция за покупката му.

  Сподели
204