Скоулс съветва Ман Юнайтед да купи Кейн, а не Санчо


Н. Гавазов

Скоулс съветва Ман Юнайтед да купи Кейн, а не Санчо

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс препоръча на "червените дяволи"  да похарчат пари за нападателя на Тотнъм Хари Кейн, а не за крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо.

В момента Юнайтед води преговори със своите колеги от Дортмунд за сделка, която може да надхвърли 100 милиона паунда.

Скоулс обаче не смята, че 20-годишният англичанин трябва да бъде топ трансферна цел за мениджъра на "дяволите"  Оле Гунар Солскяер.

"Не, не мисля така. Не ме разбирайте погрешно, защото Санчо е първокласен футболист и мисля, че би подсилил всеки отбор в световния футбол. Ливърпул, Манчестър Сити, Барселона, Реал Мадрид - той може да ги направи по-силни.

Статистиката му казва, че е голмайстор. Той сам ще създаде много и ще вкара много. Няма съмнение, че би бил полезно допълнение към отбора.

Просто мисля, че вече имаме трима нападателя или флангови нападатели, които много приличат на Санчо. Може да не са толкова добри като него, но по отношение на потенциала си - напълно.

Лично аз бих искал повече да получим Хари Кейн на този етап от Санчо. Но не ме разбирайте погрешно - както казах, Санчо е страхотен футболист.

Просто мисля, че Юнайтед има нужда от централен нападател, реален номер 9, истински голмайстор и виждам Кейн като такъв играч.

Въпреки това мнението на Оле трябва да бъде взето предвид, тъй като в този момент не изглежда, че той иска подобен централен нападател.

  Сподели
103