Лампард: Шефилд Юнайтед бе по-добър от нас


Н. Гавазов

Лампард: Шефилд Юнайтед бе по-добър от нас

Наставникът на Челси Франк Лампард призна, че неговият отбор заслужено е бил победен от Шефилд Юнайтед с 3: 0.

В събота "сините“ претърпяха неочаквано поражение от новобранеца във Висша лига, поставяйки под въпрос класирането си в топ 4.

Лампард иска от отбора си бързо да направи изводи и повече да не допуска такова отношение към мачовете през останалата част от сезона.

"Те бяха по-добри от нас. По отношение на физическата готовност, по отношение на мисленето, по отношение на разиграването с топката. В такъв случай губите мача. Те бяха по-силни от нас.

Когато сте на стадиона, усещате и чувате всеки глас, а аз можех да чуя само гласовете на Шефилд Юнайтед. Те имат добър отбор. Ако дойдете тук и играете под това ниво, ще се случи това, което се случи с нас.

Действахме твърде бавно и не включихме крилата си в играта. Опитахме се да поемем контрола над играта, но не успяхме. Не заплашвахме вратата им.

Пропускането на втория гол усложни живота ни. Това е разочароващо. Допускахме грешки. Постоянно анализираме целия сезон, за да вървим напред и трябва бързо да се справим с това, за да се преборим за място в топ 4. Днес научих много неща и няма да забравя това.

Към момента не се притеснявам за място в топ 4. Притеснявам се за нашата игра. Нека да видим какви изводи ще направим за мача срещу Норич. Не можем да се отнесем към  Норич, Манчестър Юнайтед или Уулвс, както се отнесохме към днешния мач", заяви Лампард.  

  Сподели
94