Ман Юнайтед ще спечели на гости на Астън Вила


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще спечели на гости на Астън Вила

Астън Вила - Манчестър Юнайтед
Стадион: Вила Парк
Дата: 09.07.2020 г.
Час: 22:15 ч.

Астън Вила загуби последно от Ливърпул на "Анфийлд" и това може би беше очаквано, но пък за гордост на тима "виланите" играха по-добре от противника си, отправиха повече удари и ограничиха положенията до само 6 пред вратата си, като единствено липсата на качество при финалния удар бе причината за лошия резултат.

При Манчестър Юнайтед подобен проблем в нападението няма. След зимната корекция на състава от Оле Гунар Сослкяер неговият отбор вече 16 срещи няма загуба, и вкарва за удоволствие. Тримата нападатели Маркъс Рашфорд, Антони Марсиал и Мейсън Гринууд натрупаха по 20, 20 и 15 гола, съответно, а привличането на Бруно Фернандеш вдъхнови тима да подобри някои рекорди от времето на сър Алекс Фъргюсън.

Откъм състави, при домакините срещу Ливърпул се контузиха Джак Грелиш и Тайрон Мингс. Дийн Смит обаче коментира, че проблемите им не са много сериозни и те могат да се появят. Том Хийтън, Мат Таргет, Уесли и Бьорн Енгелс са хората с контузии.

При Юнайтед неясно е състоянието на Виктор Линдельоф, който пропусна последния мач с травма. Фил Джоунс и Аксел Туанзебе са другите с проблеми. 

Манчестър Юнайтед не загуби в последните 21 мача на гости на Астън Вила. Юнайтед вкара поне по 3 гола в послендите 3 кръга от Висшата лига, докато Вила не вкара гол в 5 от последните 7 кръга. Астън Вила не победи в нито един от последните 9 кръга на първенството и не се очаква да промени това в този случай.

Прогноза: Астън Вила - Манчестър Юнайтед 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)
 
Хеа
   
Баили
Магуайър
Бисака
Шоу
Матич
Погба
Гринууд
Бруно
Рашфорд
Марсиал
Дейвис
Трезеге
Грелиш
Гази
Луис
МакГин
Тейлър
Конса
Мингс
Хаус
   
Рейна
 
Астън Вила (Дийн Смит)

Обоснована прогноза: Астън Вила - Манчестър Юнайтед 0:3

  Сподели
306