Ман Сити ще бие и в Саутхемптън


И. Ангелов

Ман Сити ще бие и в Саутхемптън

Саутхемптън - Манчестър Сити
Стадион: Сейнт Мерис Стейдиъм
Дата: 05.07.2020 г.
Час: 21:00 ч.

Саутхемптън се намира на психологическата граница от 40 точки и на цели 13 от опасността в класирането на Висшата лига. С актива си тимът по всяка вероятност ще се спаси в елита до края, но в началото на сезона амбициите може би бяха по-високо.

Манчестър Сити разби новия шампион Ливърпул с 4:0 в четвъртък и трябва да започне подготовката си за Шампионска лига и ФА Къп, където тимът е сред последните в директните елиминации.

Откъм състави, при домакините на линия след наказанията си са Джак Стивънс и Муса Дженепо. Софиан Буфал и Пиер Емил Хьойберг са поставени под въпрос след като пропуснаха победата с 3:1 над Уотфорд в последния кръг.

При Манчестър Сити контузен е само Серхио Агуеро, който се лекува след операция в коляното. В победата над Ливърпул Фил Фоден игра невероятно и стана най-младият англичанин с гол и асистенция в една среща от Даниел Стъридж през 2008 г. На линия е и Фернандиньо след 2 срещи наказание. Лерой Сане напусна клуба за да заиграе за Байерн Мюнхен.

Манчестър Сити спечели последните 7 мача със Саутхемптън във всички турнири. В 6 от тях "гражданите" вкараха поне по 2 пъти. И двата отбора вкараха в последните си 4 срещи и се очаква добър двубой в тази вечер.

Прогноза: Саутхемптън - Манчестър Сити 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Фернандиньо
Лапорте
Уокър
Менди
Брюйне
Гюндоган
Силва
Марес
Жезус
Фоден
Лонг
Ингс
Редмънд
Армстронг
Хьойберг
Уорд-Прауз
Бертран
Уокър-Питърс
Стивънс
Беднарек
   
МакКарти
 
Саутхемптън (Ралф Хазенхутъл)

Обоснована прогноза: Саутхемптън - Манчестър Сити 1:3

  Сподели
318