Милс съветва Ливърпул да обърне внимание на Сане


Н. Гавазов

Милс съветва Ливърпул да обърне внимание на Сане

Бившият защитник на Манчестър Сити Дани Милс предложи на Ливърпул "по-реалистична" цел в случай, че Садио Мане или Мохамед Салах напуснат следващото лято.

През Миналия месец крилото на Манчестър Сити Рахим Стерлинг заяви, че все още обича Ливърпул и дори допуска завръщането си в клуба от  Мърсисайд.

Адам Траоре от Улвърхемптън също е свързван с трансфер  в Ливърпул, но Милс съветва "червените"  да обърнат внимание на Лерой Сане, на който му остава само една година по силата на договора със  Сити.

"Траоре често попада в  заглавията  заради скоростта и силата си, но е необходимо повече, за да влезе в стартовия състав на шампионския отбор и да замени някой като Мане или Салах.

Нуждаят се от някой като Лерой Сане. Той се връща след контузия, отдавна е свързан с напускането на Сити и изглежда, че може да стане излишен за клуба си. Той е млад, има голям талант и опит.

Той би бил по-реалистична цел, но не знам дали Манчестър Сити ще сключи сделка с конкурентите си", заяви  Милс пред Football Insider.

  Сподели
362