Карагър: За Кейн моментът е сега или никога


И. Ангелов

Карагър: За Кейн моментът е сега или никога

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър отправи предупреждение към нападателя на Тотнъм Хари Кейн, като сподели мнението си, че моментът за голям трансфер може да премине. Смята се, че Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити следят ситуацията на нападателя, който в последните сезони страда от няколко контузии и в момента също лекува травма.

"Освен отборите от Манчестър, къде може да отиде Кейн? И колко вероятен е трансфер към "Етихад" или "Олд Трафорд"? Сити трябва да намери дългосрочен заместник на Серхио Агуеро, който е един от най-великите, но приближава 32 години. Подозирам, че те ще искат да похарчат големи пари за човек, който е около 20-годишен.

"Кейн става на 27 през юли. В момента ние не знаем кога ще отвори следващия трансферен прозорец, и кога ще започне нов сезон. Ако Кейн не напусне скоро, ситуацията става сложна за него. Когато хората станат на 28, психически това прави голяма разлика за клубовете. Те вече го гледат като на почти 30 и за тях става ясно, че няма да могат да спечелят от такъв играч чрез продажба.

"Той може би стигна този кръстопът във възможно най-лошия момент. В други обстоятелства неговите коментари за потенциално напускане щяха да са основателни. Феновете на шпорите може да не харесат това, но аз разбирам защо Кейн се замисля дали няма да стигне до трофеи другаде."

  Сподели
322