Карагър: Феновете на Ливърпул недооценяват Салах


Н. Гавазов

Карагър: Феновете на Ливърпул недооценяват Салах

Експертът на Sky Sports Джейми Карагер вярва, че феновете на Ливърпул подценяват нападателя Мохамед Салах.

През този сезон Салах отбеляза 19 гола и асистира на съотборниците си от  Ливърпул девет пъти, докато в миналия той отбеляза 27 пъти и даде 12 асистенции, като се вземат  предвид всички турнири.

Именно поради тези цифри на Карагър се струва, че някои фенове на "червените" са готови за продажба на 27-годишния египтянин.

"Мисля, че Мо Салах се възприема като играч от световна класа отвън, но сред феновете на Ливърпул той е малко недооценен.

В сравнение с първия си сезон, сега определено има малък спад във формата. Но на него никога не му е било предопределено да вкарва по 47 гола на сезон.

Говорейки за феновете на Ливърпул и разглеждайки социалните мрежи, мисля, че Ливърпул има шестима играчи от световна класа. Това са вратарят, Трент Александър-Арнолд, Върджил Ван Дайк, Садио Мане, Роберто Фирмино и Салах.

Мисля, че ако попитате феновете на Ливърпул кой от тези играчи биха се съгласили да продадат за много пари, тогава за петима ще кажат "не", независимо от сумата.

В никакъв случай не биха продали Алисън и Ван Дайк. Но ако им предложите 130 милиона паунда за Салах, те ще помислят. Ето защо казвам, че той е подценен", заяви Карагър.

  Сподели
144