Савидж: Юнайтед е на три покупки от борба за титлата


Н. Гавазов

Савидж: Юнайтед е на три покупки от борба за титлата

Бившият играч на националния отбор на Уелс Роби Савидж смята, че Манчестър Юнайтед е достатъчно да направи три качествени покупки, за да стане претендент за титлата във Висшата лига през следващия сезон.

Юнайтед се представя много противоречиво през  този сезон, съчетавайки победи в големи мачове с неочаквани провали срещу средняци  и аутсайдери. На  Савидж обаче се струва, че на "червените дяволи" не им трябва много, за да достигнат нивото на двата най-добри отбора в лигата.

"Трудно можем да забележим признаци на оздравяване в Манчестър Юнайтед през този неравен за тях сезон, но те са само на три покупки от борбата с Ливърпул и Манчестър Сити.

Това изявление може да изглежда твърде силно за отбора, който през този сезон загуби от Кристъл Палас, Борнемут, Нюкасъл, Уест Хем, Уотфорд и Бърнли. А техният мениджър  Оле Гунар Солскяер никога не се разграничи  с повече от едно поражение от следващата вълна "Оле, вън“.

Но вслушайте се в  мисълта ми - и нека феновете на Юнайтед след това да кажат, че лая на грешното дърво.

Ако Солскяер получи 250 милиона паунда и купи централния защитник Калиду Кулибали, плеймейкърите Джак Грилиш и Джейдън Санчо за атаката, тогава най-силният отбор на Солскяер ще може да се конкурира с Ливърпул и Манчестър Сити.

Преди да посегнете към клавиатурата и да не се съгласите, обърнете внимание на фактите. През този сезон Юнайтед побеждава Челси три пъти. Те победиха  Сити два пъти. Те победиха  Тотнъм. И те са единственият отбор, който успя да спечели точка срещу Ливърпул са във Висшата лига", заяви Савидж.  

  Сподели
317