Хаман: Вернер не трябва да отива в Ливърпул


Н. Гавазов

Хаман: Вернер не трябва да отива в Ливърпул

Бившият халф на Ливърпул и германския национален отбор Дитмар Хаман смята, че нападателят на РБ Лайпциг Тимо Вернер не трябва да отива  в отбора на Юрген Клоп.

"Тимо Вернер непрекъснато прибавя, той отново вкара в Шампионска лига и вече натрупа над 20 гола през този сезон в Бундеслигата.

Вярвам, че скоро ще може да играе в голям отбор. Разбира се, за него е чест да се свърже с Ливърпул. Въпросът е, подходящ ли е за Ливърпул? Според мен той е най-силен, когато играе като център и може да използва основното си оръжие - скоростта.

Ливърпул има нападател в лицето на Фирмино, с който винаги може да играе, който си взаимодейства много със съотборниците. Бих предпочел да го видя някъде другаде, но ако Вернер отиде в Ливърпул, там ще стъпи на две гранати в лицето на Мане и Салах.

Ако никой от тези трима нападатели не получи травма, той няма да играе, и не мисля, че иска това. Ливърпул е най-високият стандарт, към който трябва да се стреми, но ми се струва, че той би бил по-подходящ за  Манчестър Юнайтед или Челси", заяви Хаман за  Sky.

  Сподели
92