Пеп: Когато Реал и Барса почукат, всички отбори треперят


И. Ангелов

Пеп: Когато Реал и Барса почукат, всички отбори треперят

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола бе запитан да коментира изказването във вярност на крилото Рахим Стърлинг, насред слуховете, че от него се интересува Реал Мадрид. Испанецът обяви, че вярва на своя играч, но и той сподели, че знае каква привлекателна сила имат испанските гиганти, особено когато Сити може да загуби 2 години европейски футбол поради наказание от УЕФА.

"Всички отбори знаят, че когато Реал Мадрид или Барса почукат на вратата, останалите клубове треперят - те са в опасност. Барселона и Реал Мадрид са може би най-силните и мощни клубове по отношение на история и по това колко са добри. Това е нормално и аз го разбирам напълно.

"Но същевременно, виждате отдадеността на Рахим - всеки ден когато пристигне. Той не е тежко контузен и се връща скоро. Той е отдаден на всеки мач, офанзивно и дефанзивно. Той е един от най-добрите в света и е нормално големите отбори да имат желание да го вземат.

"Аз не зная дали Мадрид или Барселона са звъняли на агента му. Нямам съмнения в неговата отдаденост още от първия ден, в който го видях. Това ще е от първия до последния ми ден тук."

  Сподели
103