Клоп: Не зная как водим толкова много


И. Ангелов

Клоп: Не зная как водим толкова много

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше разпитан от репортери по темите за класирането в английската Висша лига и наказанието на Манчестър Сити да не участва в европейските турнири до 2022-ра година. Сити беше наказан и с глоба от 25 милиона лири, като ще обжалва наказанията си.

За срещата с Норич, която Ливърпул спечели минимално:

"Можех да кажа по лицата на играчите, че не бяха притеснени в мача. Те се наслаждаваха, и ако един от отборите щеше да вкара, това щяхме да сме ние. Ние се бранехме добре срещу атаките им. Всичко е до тези наши прекрасни играчи.

"Разликата с втория е лудост, аз наистина не го разбирам. Не съм достатъчно умен. Това не ми се е случвало преди. Невероятно е, толкова е трудно. Аз се връщам в съблекалнята всеки път и ние говорим за мачовете, анализираме няколко минути, а след това казвам и 'о, поздравления'. Спечелихме този мач и това са още три точки."

За наказанието на Ман Сити:

"Това беше шок, напълно уау. Единственото, което мога да говоря е за футбола. Това, което те правят на терена е изключително. Останалото не знам. Трябва да вярваш на хората, с които работиш - така стоят нещата. 

"Аз им съчувствам, на Пеп и играчите. но това е. Те могат да обжалват и ще видим какво ще стане. Очевидно това е нещо сериозно. Но футболът, който играят е отличен и винаги е бил отличен."

  Сподели
413