Лукас: С Моуриньо ще спечелим трофеи


И. Ангелов

Лукас: С Моуриньо ще спечелим трофеи

Крилото на Тотнъм Лукас Моура вярва, че след пристигането на Жозе Моуриньо начело на клуба, трофеите приближават клуба. Последно шпорите спечелиха злато през 2008-ма година, когато вдигнаха Купата на лигата, но миналата година те достигнаха финал в Шампионска лига с Маурисио Почетино.

"Всички се вълнуват да работят с него. Разбира се, той е голямо име, голямо влияние за всички. Всеки познава кариерата му, колко е добър, защото той е печелил трофеи с всеки отбор, който е водил.

"Сега имаме голяма възможност да се учим от него и ние имаме всичко необходимо - много добър треньор, който има много опит. Наистина вярвам, че можем да спечелим трофей сега. 

"Всеки треньор има различен манталитет. Той винаги говори с нас, опитва да ни накара да сме силни, да мислим като голям клуб, да сме победители. Той опитва да предаде своя манталитет на нас, и след това, тактически, стъпка по стъпка, и философията си."

Последната среща на Тотнъм във Висшата лига бе победа с 5:0 над Бърнли:

"Това е мач, който трябва да използваме като отправна точка. Това беше най-добрата ни среща с Жозе. От първата минута до последната бяхме агресивни, не оставихме Бърнли да играе и точно този дух ни трябва. Трябва да играем така всеки мач и ако го правим, ние ще стигнем далеч. Това искаме да виждаме. Имаме много неща да подобрим, но тази агресия и интензивност трябва да показваме постоянно."

  Сподели
229