Юнайтед състави списък с осем цели


Н. Гавазов

Юнайтед състави списък с осем цели

Манчестър Юнайтед състави списък от осем свои дългосрочни цели за трансфер.

През последните седмици не спират слуховете, че "червените дяволи" ще подсилят атаката си с Марио Манджукич  от Ювентус. 33-годишният хърватин обаче се разглежда само като временно решение.

Клубът от "Олд Трафорд"  има на радара си много по-важни и скъпи играчи, които биха могли да станат ядрото на отбора за много години напред, твърди  ESPN.

Мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер е на път да се обърне през януари за нападателя на Ред Бул Ерлинг Холанд, който вкара 26 гола в 18 мача през този сезон.

В момента 19-годишният норвежец е оценен на повече от 85 милиона паунда, но това не плаши Сулскяерр, който вижда сънародника си като отлична инвестиция в бъдещето.

Също така в списъка дългосрочните цели на Юнайтед влизат Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд, Джеймс Мадисън от Лестър, Калъм Уилсън от Борнемут, Деклан Райс от Уест Хем, Джон Макгин и Джак Грилиш от Астън Вилас и Муса Дембеле от Лион.

В същото време Юнайтед е готов да харчи пари още през януари, но само при положение, че  някой от тези играчи е на разположение за трансфер.

  Сподели
325