Матич е разочарован от ролята си в Юнайтед


Н. Гавазов

Матич е разочарован от ролята си в Юнайтед

Халфът на Манчестър Юнайтед Неманя Матич заяви, че е разочарован от пребиваването си на пейката през този сезон.

В събота срещу Лестър Матич отбеляза първото си участие в стартовия състав на "червените дяволи" през този сезон. Може би това нямаше да се случи, ако не бе  контузията на Пол Погба.

31-годишният сърбин е разстроен, че Оле Гунар Солскяер не му се доверява, но уважава неговите решения и се надява да го убеди да му вярва повече.

"Разбира се, разочарован съм. Искам да играя. Винаги се старая за отбора. Мениджърът  е този, който определя състава. Ако сте на пейката, не сте доволни, но аз се опитвам да го убедя и да го заставя  да ме пусне.

Сезонът е дълъг. Както видяхте, играх срещу Лестър и спечелихме. Щастлив съм от това, така че да видим какво ще прави мениджърът  в бъдеще.

Готов съм. През последните 10 години играх на високо ниво и във всеки мач, в който играх, се опитвах да покажа най-добрия си футбол, за да помогна на отбора, защото съм отборен играч и мисля, че мога да бъда много полезен.

Почуках ли в офиса на мениджъра? Не, никога не съм го правил. Показвам уменията си на терена, на  тренировки и мачове. Това е единственият начин да се боря за място в състава", заяви Матич.

  Сподели
142