Вилиан призова Челси да даде време на Лампард


Н. Гавазов

Вилиан призова Челси да даде време на Лампард

Крилото на Челси  Вилиан призова ръководството на клуба си да прояви търпение към мениджъра  Франк Лампард.

След като се премести на "Стамфорд Бридж“ през 2013 г., Вилиан имаше шанс да работи с четирима  различни постоянни наставници, плюс Гуус Хидинк, като временен мениджър за сезон 2015/16.

31-годишният бразилец записа само една поява в стартовия състав във Висшата лига под ръководството на Лампард, но смята, че Челси е постъпил правилно. Вилиан  е уверен, че Лампард ще може да създаде отбор, който ще се състезава с Манчестър Сити и Ливърпул.

"Лампард бе един от най-добрите играчи в Челси и в цяла Европа. Феновете го обичат и той много добре познава клуба. Мисля, че дойде време да му се даде  повече време. В Челси съм от  шест години и работих с пет различни мениджъра!

Може би е време да му отделим повече време, три до четири години, както направиха Манчестър Сити и Ливърпул. Това може да бъде много важно.

Що се отнася до мен, искам да остана тук. Знам, че ми остава само една година по силата на договора, но съм щастлив да играя за Челси. Чувствам привързаност към всички - към феновете и хората, които работят в клуба.

Може би в края на сезона ще удължим договора. Сега не е моментът да мислим за това. Просто искам да играя футбола си и да помогна на отбора през този сезон", заяви Вилиан.

  Сподели
85