Невил нападна агента на Погба


Н. Гавазов

Невил нападна агента на Погба

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил разкритикува Мино Райола, който представлява интересите на полузащитника Пол Погба.

През целия летен трансферен прозорец пресата не спираше със слуховете, изпращащи  Погба в Ювентус и Реал Мадрид. Райола, като  финансово заинтересован от напускането Пол, силно насърчаваше  тези спекулации. Нещо повече, предполага се, че именно топ-агентът стои зад постоянните слухове около френския национал.

Невил вярва, че Риола се е държал неподходящо и е по-добре "червените дяволи" да прекратят всички контакти с Мино.

"Погба иска да си тръгне, той ясно даде да се разбере това. Но агентът му е срам и то не само за Манчестър Юнайтед, но и за цяла Европа. Той няма ценностите, които всички искат да видят в своя клуб. Моето мнение е, че Юнайтед трябва да спре преговорите с Райола. Той ще се опита да извърши трансфера  и да вземе част от сумата за себе си, той така работи.

За Манчестър подобни действия са разрушителни. Погба е един от най-добрите и известни футболисти в света, но всяка седмица около него възникват нови проблеми. Конфликтите са свързани с неговото име през цялото време. Това вероятно не е негова вина, но факт е, че влияе зле на клуба. Ето защо Сър Фъргюсън понякога бързо се отърваваше  от играчите - същото се случваше  и с тях. Във футболен клуб всеки трябва да се движи в една и съща посока", заяви Невил.

  Сподели
81